Ente mit Chili-Kraut und Grießknödel


Ente mit Chili-Kraut und Grießknödel

Zutaten für 4 Personen

Für die Ente

1 Bio-Ente, ca. 1,7 kg

3 g Piment

3 g Süßholz

2 Stück Sternanis

3 g Koriandersamen

3 g Kampot-Pfeffer

Für das junge Chili-Kraut

½ junger Krauthäupel

1 EL Zucker

Prise Salz

1 Messerspitze Chili

5 EL Apfelbalsamessig

2 EL Olivenöl

ein kleines Stück Ingwer

Für die Grießknödel

½ L Milch

60 g Butter

150 g Grieß

2 Eier

eine Prise Salz

etwas Muskatnuss (gerieben)

20 g gehackte Knuspergrammeln

Read More: Ente mit Chili-Kraut und Grießknödel

Please Leave A Comment Or A Reply Thank You

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s