Topfen-Birnen-Strudel mit pochierten Birnen


Topfen-Birnen-Strudel mit pochierten Birnen

Zutaten für 1 Strudel

2 Vanilleschoten

1 Bio Orange

2 Bio Zitronen

4 reife, feste Birnen

300 ml Prosecco oder Sekt

370 g Feinkristallzucker

3 EL gehobelte Mandeln

1 Ei

2 TL Milch

400 g Topfen

20 g Semmelbrösel

40 g BILLA Bergbauern Heumilch Teebutter

1 EL Sonnenblumenöl

6 Strudelteigblätter

Staubzucker zum Bestreuen

Read More: Topfen-Birnen-Strudel mit pochierten Birnen

Please Leave A Comment Or A Reply Thank You

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s