#AceRecipeNews – Topfenrahmnockerl // Willkommen bei Lis #AceFoodDesk reports


ORF

Zutaten:

300 g Topfen

70 g Staubzucker

1/8 l Joghurt, stichfest

1/4 l Rahm

6 Blatt Gelantine

Saft und Schale einer Zitrone

250 g Erdbeeren

2 EL Zucker

2 cl Amaretto oder Rum

Zubereitung:

Topfen, Joghurt, Zitronenschale und Staubzucker verrühren. Gelantine in Wasser einweichen und im heißen Zitronensaft auflösen, zur Topfenmasse geben und sehr gut verrühren. Zum Schluss steifgeschlagenen Rahm unterheben und einige Stunden kühl stellen. Erdbeeren mit etwas Zucker und einem Schuss Amaretto marinieren und kurz durchziehen lassen. Mit zwei Löffel Topfennockerl formen und daraufgeben, mit Pfefferminz- oder Zitronenmelisseblatt garnieren.

Rezept von Iris Köck

Source: // Willkommen bei Lis

Editor says #AceNewsDesk reports & #Brittius says are provided by Sterling Publishing & Media News and all our posts, links can be found at here Live Feeds https://acenewsroom.wordpress.com/ Ace News Services Posts https://t.me/AceSocialNews_Bot and thanks for following as always appreciate every like, reblog or retweet and free help and guidance tips on your PC software or need help & guidance from our experts AcePCHelp.WordPress.Com or you can follow our breaking news posts on AceBreakingNews.WordPress.Com or become a member on Telegram https://t.me/acebreakingnews all private chat messaging on here https://t.me/sharingandcaring

Advertisements

Please Leave A Comment Or A Reply Thank You

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s